Friday, July 2, 2010

~ Tak tau nak tulis apa..campoq p campoq mai=mcm2 ada daa ~

Salam..apa kabar suma ( mcm ada org baca ja blog aku nih )
sedih jgk oo kalu xda org baca tp xpa at least aku mencuba kan
hmm lama sudah aku xtulis dlm blog nih..xtau nak tulis apa
bila tau apa yg nak ditulis aku malas plak ..adoiiii
what to do, what to do...

adakah kamu suka ( yg sudi baca blog ni la kan ) apa-apa saja yg berkaitan dgn Korea??
mungkin ya mungkin tidak kan
so saya adalah salah seorang peminat cerita/drama/movie/entertainment and music about Korean nih
tapi xsuma la kan ada certain category ja la
aku suka K-Pop..haha best ooo especially gurl band yeah i like it
tp jgn salah sangka plak ekk suka sekadar hiburan shaja and no more than that ok

so far aku suka tgk thier entertainment show mcm 2 Days and 1 Nite, Qualification of Men, Happy Together, Star Golden Bell, Dream team dan paling aku suka ialah Invincible Youth ( I.V )..perhhh terbaik beb
siapa sangka 7 idols girls from the music industry can and must adapt to the rural environmet in Korea kan
xsangka xsangka haha
ada Hyomin, Yuri, Hyunah, Hara, Narsha, Sunwha dan paling aku minat ialah Sunny ;)

tapi apakan daya, Yuri, Hyunah dan my cute Sunny telah pon meninggalkan I.V  
aduhhh kecewa gila..baru ja aku nak follow IV dah Sunny xda kecewa gila aku
depa bertiga kena quit IV sbb masing2 kena what show kat oversea
so depa terpaksalah tinggalkan Yuchiri village 2
sedih beb time depa bid farewell 2

Sunny o Sunny..aku xtau pasai apa aku suka sgt kat dia huhu ( malu seh)
dia nak kata Cantik, Yuri lg cantik..nak kata xrajin, dia mmg rajin laa
suma keja dia bole bt..sblm aku tgk IV kan
byk ja aku baca dan tgk pasai Sunny nih..yg mana anti-fan comment pon ada jgk la
dia seorg yg sweet,lovely dan agak manja kot (nmpak gaya la)
paling aku suka dia terlampau cute (terlampau 2 huhu)

xla terlampau tp bg aku dia mmg cute miut..huhu comel beb
rasa nak cubit ja pp dia yg chubby 2 huhuhuhuhu
aku suka sgt tgk dia..kalu time tgk IV aku mesti fokus kat dia
bt lwk cute pon pandai,keja pandai, bt lawak pon pandai beb
ada episode berapa tah dia bt lawak 2..aku ulang tgk byk kali kot

erm setakat yg aku tau kan, yg ganti tmpt depa 2 slh sorangnya ialah nama apa xtau
dari group After School..aku xsuka dia 2..yg lagi dua org aku xkenai 
awat depa xambik Uee (After School) aduoiiiiiiiiiii kecewa aku 
dia pon cute miut jgk hmmm
nak bt mcm na,kalu aku jd producer or director program 2 mmg aku ambek lama dah
huhuhu

k lah..aku dah ngantok..mau tidoq beb
bila aku ada masa free lg aku akan tulis lg..aku akan cuba yg terbaik utk tulis crita-crita yg menarik k
kalu suka baca dan komen, kalu xsuka jgn baca..nak komen kalu ikut suka lah
huhuhu
ok bye Salam



   

0 comments:

Post a Comment

..someday..somehow..

..someday..somehow..