Sunday, January 31, 2010

Walawei

Salam suma..ketemu lg kita di hari ini ya..
hari ini sy nak berbicara tentang apa ekk
hmmmm
current condition, still jobless and still throw all my valuable time
yeah..that the way..
kelmarin kan masa aku tgh on9 kat nasmir ni
ada la akak ni tgh explain dkt uncle ni psl klu xsilap aku la kan
psl MLM=Multi Level Marketing
so aku pon pasang telinga sket2 kan..sj ja nak sebok kan diri
my question is, MLM still relevant ka with the current economic ni
wah..mcm ahli ekonomi la plak kan
bkn apa, aku kekadang confius jgk la kan psl MLM ni
coz ada ja MLM yg really gonna make ypu sum money kan
but certain 2 juz exploit people that are sumwat desperate to make big money
klu betul investment 2 betul n sah aku xkisah sgt la kan
tp mcm na plak yg dok tipu org ramai tu
kesian beb kat depa 2 yg merana akibat drpd penipuan dan exploitasi MLM nih
aku xda la ada pglaman kan tp mcm certain product and goods 2 kan
do they really sell? hmm me wonder..

2 comments:

Anonymous said...

Hey Senior!

Peace..Actually, they don't sell but they use for their own..

rAsy iSamU said...

owh..ok tq

Post a Comment

..someday..somehow..

..someday..somehow..