Saturday, October 10, 2009

Pasai study ni

ari sabtu last week, aku n beberpa org bdk kelas di jemput utk join event Program Kecermelangan Fptp. Mula2 mmg aku mcm berat hati ja nak p kan..tp bila pk blek, why not..so pg 2 dgn niat nak tlg lec, aku pon p la. time aku nak kuar pg 2, ujan plak. so rilek lu n then p jgk dlm ujan renyai2..
Smpai ja sna aku n kwn2 di sambut oleh en. kamal n cik mayang..nak di jadikn cita, cik mayang xtau yg aku n da geng nak join program 2..so dia pon tnya la..nak p mana nih..aku jwb: sy nak msuk program ni lah..n then dia senyup kambing..huhuhuhu time regitration 2, mak oii kami yg volunteer nak join ni yg dtg awl..bdk2 yg wajib hadir 2..lebor..bak kata kwn aku dr Bota..huhuhu
skip sket ekk-mula2 aku mcm alaa..same old motivation prgram la kan..tp xsangka plak byk benefit yg aku dpt ari 2..mmg berbaloi bak kata Kamdar..motivator 2 mmg org kaunselor pon so mmg dia terer la kan bab2 motivation stdy nih..conclusion dat day are kami (students) ni byk lack of EQ which is Environment Q tu aku xingat..huhuhu dlm erti kata len, we student often expose to the environment that lead us to become discourage on our study..erm betoi kot..huhu kira mcm envoronment 2 yg myebabkan student mls nak stdy..cth: kwn2, tenet, game n mcm2 lg la bnda yg bad influence..

0 comments:

Post a Comment

..someday..somehow..

..someday..somehow..